Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Artist in training..

Digi ScrapPosted by Maritha Sun, August 28, 2011 19:37:04
Kristmess har kommit med ett nytt digitalt kit. Så härliga färger och dekorationer.

Jag har lekt lite med detta kit och det blev två layouter med Christian..


Detta kortet är taget på första dagen i Första Klass. Han var SÅ stolt över att vara så stor nu... :D

Den andra layouten har foton från Scrapträffen vi var på hos Scrap-Perra. Christian var fullt koncentrerad när han satt och gjorde sin layout.

Detta härliga kit finns att köpa hos både Digital Scrapbooking och Gotta Pixel.

Blev lite digitalt ikväll..

Digi ScrapPosted by Maritha Sat, August 13, 2011 22:23:05
Eller ja, de blev klara ikväll, men de har varit pysslandes med dem lite då och då när jag haft lite tid över under dagen.. Det kit jag har lekt med har varit ett från Kristmess - a Whale of a time.. Härliga färger!

Midsommarafton, kring fyrasnåret, åkte vi ner till näckviken. Vi var ensamma! Fast det var kallt i vattnet och massor av folk på den närbelägna fotbollsplanen. De dansade som små grodor, bland annat..

Den andra layouten är på Christian. Fototna togs häromdagen. Jag tror att han lyckats få i nästan hela flaskan med tvål i vattnet, innan han fyllde upp karet. Det var massor av skum... Den här layouten är jag väldigt nöjd med.. Gillar hur jag fick ihop den i färger och så..

Ha en härlig kväll!


Nya layouter..

Digi ScrapPosted by Maritha Thu, August 11, 2011 16:19:12
Digitala igen.. Jag har haft så ont nu ett tag av många orsaker att jag inte kunnat ta mig in i scraphörnet.. Men sitta framför datorn går betydligt lättare. :D


Här kommer två layouter till från NutHouse Scraps kit "one fine day".. Texten säger: A friend reach out for your hand and touches your heart. Tyckte den var så passande på dessa två söta små, när de står och håller varann i hand så de inte ska komma bort på Grönan.. :D


Solen sken och vi hade ett kanon väder när vi åkte med Safari-turen på Kolmården... Jerrie njöt av utsikten, av att få se så många fina djur och av att det blev så roliga frisyrer av vinden... :DDenim Dudes

Digi ScrapPosted by Maritha Fri, August 05, 2011 21:48:53
Här kommer två layouter jag gjort med Kristmess härliga kit Denim Dudes.. Bilderna jag har använt är alla tagna av Hanna Fredriksson, vid stugan på Öland.. Först en på Christian. Han är faktiskt väldigt blyg av sig, vilket jag tycker framkommer här i fotot väldigt bra.. Han är väldigt glad över att det blev en skejtare på layouten.. Det andra får ju då självklart för jämlikhetens skull bli bilder på Bianca. Som strålar jämt och inte är ett dugg blyg. Alls..

Detta var kanske inte tanken med ramarna, men jag tycker att det blev ganska läckert.. :D


Önskar er en Härlig Helg.

Kramen!

One Fine Day!

Digi ScrapPosted by Maritha Wed, August 03, 2011 18:43:06
One fine day! är namnet på NutHouse Scraps månadskit. Ett jättestort fint kit fullt med papper och dekorationer, alfabet, glitter, clusters och wordart. Dessutom medföljer ett färdigt album för dig att bara lägga in ditt foto på plats och lägga till titel och eventuellt en journaling. Bra va? Det kostar under 60 kr (just NU är det 57 kr, men man vet aldrig med dollarkursen) Kolla här vilket fint kit det är:Jag har gjort många layouter av detta kitet och här kommer två av dem... Det första fick en titel som säger: This was simply our cup of tea... Vilket är en ganska rolig titel om jag får säga det själv. Vilket jag får eftersom det är min blogg.. ;)

Den andra layouten är en av dem som finns som färdig sida. Jag har lagt till en blomma och texten. Fotot är på Bianca som somnade när hon låg och pratade med sin Simon i sin råååsa blingade barbie-telefon.. (Leksak - inte fungerande..)

Det kommer FLER layouter av detta kit. De passar på massor av kort. Jag ska bara hitta tiden för det.. ;)


Tack för att ni tittar in!

Nu händer det grejer!

Digi ScrapPosted by Maritha Tue, August 02, 2011 15:47:47
Jag har fått en ny plats på ett digiscrapteam! Jag är så GLAD!!


Det är faktiskt hos en av de första platserna jag hade som jag är välkomnad tillbaka till. Det är roligt. Tack Kristmess för att du fortfarande tror på mig. :DTitta gärna in i hennes blog och se allt fint hon gör och vart du kan få tag på det någonstans..

Jag återkommer med layouter och så, lite senare.. :D

Digitala Layouter..

Digi ScrapPosted by Maritha Wed, July 06, 2011 14:28:38
Nu är det ett tag sedan jag digitalade igen. Datorerna har strulat och jag har bara photoshop på den ena. Den har jag inte alltid tillgång till eftersom det är makens dator.


Jag har iaf fått äran att ingå i ett nytt digitalt team hos NutHouse Scraps, som jag tidigare har berättat om.


Varje månad släpper de ett nytt jättekit med massor av papper och annat att ladda hem och använda. Till ett väldigt bra pris. I Juli månad heter kitet LET IT SHINE och är lite 70tals retro.. :D


Här är två layouter som jag har gjort av detta kitet:

Barnen som dansar Limbo med clownerna och kon på båten och en bild på Mig och tjejerna när vi sitter och väntar på delfinshowen på Kolmården.

Jag hoppas att ni har en bra dag!

Kram

Digitalt Echo Park Paper

Digi ScrapPosted by Maritha Thu, April 07, 2011 09:43:07
Jag gillar att vissa av de stora papperstillverkarna har släppt sina papper i digitalt format.. Jag fick i mina händer Echo Park Papers "Life is Good". Så härligt roligt! Bianca och Jerrie satt och lekte med Biancas Petshops och jag varbara tvungen och gå in och störa dem en stund för att ta kort..

Digitala Layouter

Digi ScrapPosted by Maritha Fri, April 01, 2011 19:38:13
Jag skrev ju ett inlägg förut idag.. Konstigt att det är borta.. :S


Men iaf.. Jag är ju med i en 4 veckor lång utmaning hos NutHouse Scraps som är en shop för digitala kit.. De har mycket fint där..


Min första layout har ni sett, på Bianca och här är de andra tre:


Nu är alla 4 bidragen inne. (åtta eg, eftersom det ska göras en quickpage varje vecka åxå, men dem visar jag en annan dag...) Så nu är det bara att vänta på att de berättar vilka som får vara med i teamet och ingå i deras Creative Team..

Min QP

Digi ScrapPosted by Maritha Sat, March 05, 2011 19:08:39
Och här kommer min QP.. Det är det vita utrymmet som är tomt och det är där man kan "ploppa" i ett foto, så är layouten komplett..

Härlig Eller hur? Så här blir den när jag använder samma foto som på den rosa nedan. "Princess Bianca", bara för att visa...

Nu är det lördag. Skönheten och Odjuret på TV tillsammans med lite lördagsgodis. Trevligt!

Next »