Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

ännu ett STORT kort!

HandgjortPosted by Maritha Thu, November 03, 2011 11:36:23
Här kommer ytterligare ett stort kort, som är ett helt 12" papper i basen. Detta gjorde jag till en tjej som fyllde 40. Hon får ju faktiskt skylla sig själv när hon låter mig ta ett sånt där kort, eller hur? smiley Ålder är ju lite känsligt i vissa kretsar, så därav valet av titel "Visst var det 29". Allt material kommer från Scrap-Perra. Innuti denna gjorde jag inga dekorationer utan där skrev jag bara en hälsning tvärs över med en spritpenna. Det är ju gott om utrymme att skriva på!

Men här tänkte jag visa hur jag använder kuverten, så det blir anpassat till kortet. Det fungerar utmärkt om man får tag på "gratiskuvert" med någon företagslogga i övre hörnet, eftersom man ändå klipper bort den.. :)

Måtta med kortet och markera hur långt ner du ska klippa i sidorna.

Klipp av fliken och använd den gamla fliken till att rita en ny. Den kan ju med fördel klippas med en mönstersax, så är det inte lika synligt om den blir lite sne..

Enkelt eller hur?

Önskar er en härlig helg!