Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

En present.

HandgjortPosted by Maritha Thu, November 03, 2011 14:47:05

Jag har inget internet hemma.. Inte TV heller just nu och telefon har varit varit stäng ett par dagar.. Jag hoppas hoppas hoppas att TVn är Ok ikväll när de små barnen vill se en film innan de somnar, som de brukar göra när Maken jobbar...
Det är Telia som strular och nu har det konstaterats att det är deras teknik som är felet och att det inte är vårt problem.. Eller det ÄR det ju, eftersom inte vi kan få tillgång till det som vi betalar för.. Fast det löser sig nog tillslut..

En present lyder titeln och en present ska det bli. Det är ScrappaLoss som firar ett år som utmaningsblogg och det sammanföll med en tjej som fyller år, så en presentask blev det. Jag hade en tanke och det blev bara SÅ fel, men det blev himla bra i slutänden ändå, tycker jag..

Jag hade ju tänkt att ha öppningen på sidan, men om man tittar på TV samtidigt som man mäter så blir det så fel.. Just här blev det bra med en öppning på mitten. Kul. Den använder jag nog igen.. OM jag kommer ihåg hur jag gjorde.. Jag tittade ju som sagt på TV samtidigt.. Stort grattis till Åsa och till Scrappaloss! (Matrialet kommer från Scrap-Perra)