Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Systra mi!

HandgjortPosted by Maritha Tue, November 08, 2011 21:27:56
I morgon kommer domen.. Maken ska prata med Telia om vad som händer med vårt TV/Telefon/Bredband.. Risken är just nu överhängande att de kommer säga upp avtalet eftersom de inte kan levererera de tjänster vi betalar för..

Det kommer innebära att vi stängs av och bara finns på mobilerna. :/ Det svåra för barnen blir ju att TVn blir svart.. och vi måste jaga rätt på något annat som INTE är beroende av Telias ledningar i gatan.. Inte världens lättaste uppgift. Faktiskt..

Jag tänkte iaf bjuda på den enda layout, som jag gjorde när jag var i Karlstad på scrapträff.. Jag jobbade ju faktiskt då, så den här gången har jag en bra anledning till att det inte blev fler.. ;)

Kortet är taget på en restaurang i Borgholm medan vi väntar på att maten ska komma in och det speglar Bianca och Jerrie SÅ bra! Bianca spallar och busar och klättrar på sin storasyster som med visst överseende står ut..

Tack för att ni är här och håll tummarna på att vi får BRA besked i morgon. Och om vi måste byta, att det går fort!