Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Stor tjej!

Lite allmänt!Posted by Maritha Thu, November 10, 2011 21:14:18
Jag har på den senaste tiden reagerat på att Bianca verkar höra dåligt. Det är ofta "Goddag yxskaft" när hon svarar OM hon reagerar på att jag sagt något. Hon spelar musiken högt och klagar ofta över att hon inte hör på TVn. Jag frågade på Dagis och det var inte något de tänkt på, men när fröken funderade medan vi pratade så var det ju en förklaring på ett beteende som de hade sett.. Då ringde jag BVC!

Det var igår och idag var vi där. Ibland är det snabba ryck. :D Sköterskan tyckte att vi kunde ta 5½ års kontrollen samtidigt, det är ju snart dax ändå..

Hon ritade och skrev bra, som vanligt. Hoppa och studsa är ju inga problem. Alls.

Så var det där med hörandet. "Tryck på knappen när du hör pipet". Men Bianca hörde inget pip. Först när det var så högt så JAG hörde, så reagerade hon.. Lite jobbigt med det är bra att jag har sett att det var något fel där.. Och det är bara höger öra, för det vänstra är OK.

Hon såg inget i örat som verkade vara i vägen, men vi kommer att bli kallade till BVCläkaren som får titta lite hon åxå. Sen kan de ta beslut om vi ska vidare till Öronmottagningen, eller vad som händer.

Synen var det inget fel på. Men hon hade väldigt svårt att skilja på V och Y.. Det fanns dock inga Y på planschen.. *lol*

Längden och vikten ligger bra mot kurvan och sprutan gick bra att ta. Hon bad om lite salva på armen först, för det hade vi pratat om innan och det var ju inga problem.. (Xylocain är ju lokalbedövande, så det funkar bra när barnen ska ta sprutor..) Lite ont gjorde det, dockan fick hålla henne sällskap och hon fick ett fint plåster, och det fick dockan med..

Nu sover hon fast hon hade ont och lite feber så hon fick en alvedon först.

I morgon blir det helg här hemma. ALLA är hemma. Nästan. Maken jobbar kvällen. Jerrie har feber. Felix är ledig. Christian är ju bara en etta, så han kommer ju hem vid ett.