Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

On the go

HandgjortPosted by Maritha Tue, December 06, 2011 09:20:03
Jag ska börja med att berätta att nu är vi utan bredband hemma. Just nu sitter jag på ett väääädldigt segt mobilt bredband och hoppas på att dagarna går fort. Det kommer ta ytterligare tio dagar innan det nya bredbandet är installerat. Sen kan jag börja blogga lite mer regelbundet igen..


Sen kan jag berätta att jag var hos Scrap-Perra på träff i helgen. Vi var ca 50 stycken som var där på lördagen och shoppade och pysslade. Trevligt hade vi också.


Jag drog till mig lite blickar när jag satt med en pensel i högsta hugg,, dessutom, för jag satt faktiskt och färgkladdade på en layout!! Det var roligt! Det är det vita "murbruket" som jag har målat med gesso, en vit färg. Papprerena är lite kul. Det är en helt ny tillverkare som Perra har hittat. Kul. Tre olika serier kommer upp i shoppen i veckan...

Ser du de små reläerna, motstånden elelr vad det heter, nere i högerkanten? Det tyckte jag passade bra in här! och en liiiten liten skruvmejsel och skruvar. Sådär! Jag gjorde faktiskt nästan två layouter till i lördags, men de kommer en annan dag. Nu är det här ganska jobbigt, när den inte riktigt hänger med...


En fördel att vara utan internet är ju att jag hinner så mycket annat! scrappa tex.


Kram på eR!