Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

4 advent och Julspel i kyrkan..

Lite allmänt!Posted by Maritha Sun, December 18, 2011 20:52:32
Fjärde advent var det.. Det är alltså snart jul. Känns sådär, faktiskt.. Julklapparna har varit klara sedan länge och idag kom det dessutom en hel del snö. Nästan en dm.. Fiiint.. Fast det har varit en hektiskt helg och det är mycket som ligger och stör. Skulle behöva gå och sova ett par dagar, tror jag.. :)


Idag var det julspel i kyrkan och avslutning på alla barngrupper där. Christian spelade rollen som Josef, vilket är lite spännande eftersom han inte vill stå i centrum alls..

Kyrkan var fullsatt och det var tryck i sångerna, eftersom ALLA barnen kan dem. Likså när de läste "Herrens Bön ~Vår fader" Alla killarna var herdar, medan tjejerna var Änglar. Utan Ängeln Gabriel, som förstås var kille.. :)

Bianca står där precis brevid "Maria", som en liten ängel..

Och självklart kom det tre vise män och gav gåvor till barnet.. Ser ni den klart lysande stjärnan precis ovanför krubban?


Dutiga är de, barnen, som alla är mellan 4 och 9 år. De äldre barnen / Ungdomarna har hjälpt till med regi, ombyten och bakat fika till kaffet efteråt.. Och dit tror jag att nästan alla följde med idag. Kul!