Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

God Fortsättning..

Lite allmänt!Posted by Maritha Mon, December 26, 2011 12:06:18
Här har det mesta gått i 110 ett par dagar och bloggen får då pausas lite grann.. Vi verkar dock ha fått tillbaka ett fungerande bredband igen, så det är positivt.. :) De stora barnen åkte till pappa och Farmor i fredags och jag var INTE ensam i Norrköping när jag skulle lämna dem.. Men trafiken flöt på bra både dit och hem, så jag får väl vara glad för det..

Här är vår julgran på julaftons morgon. En märklig inställning på kameran. Bilden ÄR såhär ljus.. Men det blev lite fint det åxå..

Vi firade även i år julafton nere i församlingshemmet, där vi hade besök av 20 personer. Några tittade in på kaffe och samtal och andra stannade på mat. Inte riktigt den siffran vi hoppats på, men det var väldigt uppskattat av de som var med. Tomten kom och alla fick paket, vilket på vissa håll var väldigt förvånande. Det är kul! Christian tror sig veta vem tomten är, men han är inte riktigt säker...

Igår var vi inne hos Svärmor och hade paketutdelning, vilket gladde barnen enormt. Christian fick övervägande lego och Bianca fick Barbie's. Lite kläder och lite annat..

Jag fick en ny liten ministerio att ha i scraprummet, som jag kan ställa min Iphone på och få bra ljud på den.. :) Blått fint ljus är det i den. Och ett BRA ljud!! *Glad*

Barnen ville att vi skulle fotografera familjen framför granen. Christian hade sig en egen bild om hur jag skulle snubbla in i granen och riva ner den helt och hållet - precis när bilden togs.. Så blev det inte. Till hans stora missnöje.. Fast det blev nog bra ändå.. Jag har ingen aning om vad skuggan i framkant är. Det ser inte så kul ut..

Kan även passa på att lägga upp årets julkort, som skickats ut härifrån.. Årets skolfoton förståss.. Digiscrappat..

Mellandagarna "brukar" vi möblera om här hemma, och vi har lite idéer för det iår med. Christian vill flytta tillbaka in i sitt rum. Det är nog två år sedan som han flyttade in sin säng till oss. Så det är väl på tiden att han vill flytta tillbaka.. Men då ryker ju mitt scraphörn.. :( Men Maken hade en bra idé och vi får se om det går att genomföra.. Det är ju minst tre år kvar innan Felix rum blir ledigt på "riktigt"... ;)

Idag kommer mina föräldrar på besök. Det ska bli trevligt!

Ha en härlig fortsättning på julhelgen!