Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Vaddå tur?

Lite allmänt!Posted by Maritha Thu, March 29, 2007 16:38:15

När jag skulle ner till affären och köpa något roligare mellis till barnen än mackor, så gick jag in en vända i secondHand affären. Där fanns nämnligen en jättefin ram till vår förstoring (jag fick ju en fotograf-ering när jag fyllde trettio. Har en förstoring på 30*40 utan ram, för jag vill inte betala runt 500 kr för deras dussinramar!)

Men så såg jag denna ram i fönstret och tyckte genast om den! Den hade en gammal plansch på Jesus, (eller johannes eller ngt!) Bibelcitatet var iaf med urgammelsvensk stavning :) Det är en _gammal_ ram.. De skulle ha 100 kr för den! Som hittat!

Nu är det jättesvårt att fotografera, men jag fick nog till det ganska bra ändå, tycker jag! Eller? Den står på en stol i köket, så det är Christians arm som speglar sig i glaset. :)

Blog Image

Jag skulle ju berätta varför barnen var värda ett extragott mellanmål idag. Det är så att igår så skulle jag och Jonas bara gå en sväng och lämna ett papper till ett par kompisar. Vi gick vid halv sju och vi tog de små barnen i varsin vagn och fastnade på kaffe, förståss.. Vi var hemma vid nio och då låg båda mina goa stora ungar i sina sängar, borstade och klara, och läste!! Jag hade väntat mig att hitta dem framför något av dessa teknade barnkanaler!!! *STOLT* Så idag blev det Citronfromage, varvat med blåbär. Toppade med maräng och in i ugnen ett par minuter så marängen stelnade till och fick färg. Behöver jag berätta att det var *MUMS*? Christian var lite tveksam på marängen, men annars åt alla med god aptit!