Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

CC-Alster

TävlingarPosted by Maritha Tue, May 01, 2007 21:43:14

Och nu börjar vinnarna från HobbyHusets CC i helgen tillkännages.. Jag har vunnit 1 kategori, än så länge, man jag har chans på några till.. Så håll tummarna!

Jag tänkte att jag idag ska lägga upp de layouterna som inte blev några vinnare, men som jag ändå är äckligt nöjd med. smiley

Den första är på Bianca. Vi skulle använda oss av garn, och det har jag runt det stora fotot. Bianca var helt facinerad av denna lilla varelse som kröp runt och lät! Hon försökte lyfta den stackars kattungen i huvudet, men det fick hon inte! Blog Image

Nästa är en LO i kategorin "digital Scrap" och vi fick en skiss att inspirera oss. Christian är såå glad i sina "Crocks". Men de är sköna att gå i och lätta att ta på och av, så jag förstår honom.

Blog Image

Sedan är det en Färgutmaning. Vi skulle använda färgerna Brunt, Begie, orange och grön. Det blev en LO till på Christian, när han inte ville sova, men ändå somnade ute i en stol på altanen! Blog ImageSen är det faktiskt en LO på Felix. Det är inte så ofta jag får honom på kort men här är från Musikalen de satte upp med musikskolan tidigare i år. Dett var 300 elever som sjöng, spelade och dansade! Jätteduktiga. Min felix är markerad på det stora kortet. :) Det var åxå en skiss om jag inte missminner mig!

Blog Image

Den sista jag visar upp idag är en på Jerrie. Det är en sk. Scraplift. Det innebär att man inspireras av någonannans Layout. Antingen i tema, färger, någon detalj, upplägg, eller möjligen alltihop!

Blog Image

Jag fick MASSOR av inspiration i helgen och allt flöt på jättebra. Jag är såå nöjd med det jag gjort. Min vinnande LO och de övriga jag gjort visar jag er senare. Ge er till tåls!

Berätta gärna vad ni tycker om dem! Både ris och ros förståss!