Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

För ovanlighetens skull...

Digi ScrapPosted by Maritha Wed, May 09, 2007 14:46:43

Så kommer här lite scrapp.. :)

Jag lever ett väldigt händelselöst liv, det är ju bara att inse. Jag gör inget på dagarna!! Sitter mest här, busar med Bianca och har ont.. *suck*

I helgen så händer allt på en gång istället. Jonas jobbar på lördag (men jag blir nog utan blommor denna gång) Vi har städdag här på området. (Samtidigt som Han jobbar förståss!) och på em/kvällen har Felix Koncert med musikskolan..

Scraputmaningen är en sida med nya utmaningar nästan varje dag och om man skickar in det man gör, så kan man ha turen att bli utvald att få visa upp sitt alster! Det har jag blivit igen. smiley Med den här:

Blog Image

Christian gillade verkligen att baka kladdkaka. smiley

Här kommer två andra Layouter jag har haft igång de senaste dagarna:

Till en utmaning hos Hobbyhuset:

Blog Image

Och en lite kul, tycker jag! Blog Image

Den sista är på Christian när han kämpar runt på sin trehjuling:Blog ImageHan blir så arg när det tar stopp i uppförsbacken- och han rullar bakåt!!

Nu ska vi åka in till stan. Felix ska på körövning, så då får vi andra en knapp timme att göra stan på. :) Vilket mattesnille som helst, får det där till att bli tre. smiley