Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Vinstbrev m.m.

Lite allmänt!Posted by Maritha Wed, May 16, 2007 17:29:45

Det är svårt att komma på en bra Rubrik tycker jag. :) Men idag kan jag visa upp vinsten jag fick i CC:t (för bilden med tulipanerna, som ligger under inlägget "Resten av CC-bidragen") Vinsten var ett "Papperspaket" Och detta var vad som kom in min brevlåda idag.. Blog ImageEn hel bunt med massa kul papper.. Ska bli kul att sätta saxen i dem smiley

Jag har även fått en ny kamera! Fått och fått, vi har betalat den, men den kom igår. Den gamla kameran är tre år snart och fokuserar lite där den själv vill.. Inte där JAG vill. smiley Så det var dax att byta ut den. Jag köpte mig en sånhär:

Blog Image

Den har Leica objektiv och 10*zoom och 7,2 pxl.. 3" LCD skärm, med vidvinkelseende.. Tre olika bildformat och massa kul inställningar.. Så nu kanske jag kan få fokus på mina kort igen.
Stod föressten och tjafsade bra länge med en säljare på OnOff om varför jag ville ha denna kameran. han ville att jag skulle köpa en samsung istället (med 7,2 pxl men bara 3*zoom) med motiveringen att man använder ju aldrig zoomen iallafall.. smiley Men JAG gör det!! Att han får mer provision på samsung-kameran skiter jag dyrt och heligt i!!!

Så min kamera är köpt, med bra rabatt, hos "vår" expertbutik, som var tanken från början..

Idag har jag satt upp en spegel i köket till Bianca. Hon satt och lekte tittut där ganska länge. Sen gillar jag effekten av att göra som jag gjort med fotot.. Men jag kommer göra mer med den roliga bildserie jag fick på henne.. Blog Image
Vad gillar Du effekten att färg i spegelbilden och resten i sepia (eller S/V) ??Blog Image