Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Rally dag..

Lite allmänt!Posted by Maritha Sat, October 10, 2009 19:22:15

Idag avgjordes RallySM i skogarna runt Katrineholm. Jag och barnen hoppade över fartrusningarna och grusduscharna i skogen. VI valde att titta på bilarna i depån utanför coop.. :D Där kunde vi se bilarna på nära håll. Det bjöds på kaffe, juice och på godis förståss.. Barnen var saliga och inte så hungriga till lunch.. haha..

Där fanns även möjlighet att köra klassisk bilbana. Det var Coca-Cola som var där och hade tävling. Christian ville prova så det fick han. Han verkade inte vara så intresserad för han såg ut att titta på allt- utom bilen han körde.. Fast han fick en bra tid. 13.45. Killen som stod där var impad och skrev upp Christian. Han hade den dittils snabbaste tiden. Jerrie testade åxå att köra, men det gick inte lika bra för henne..

Vi gick runt och kollade lite till på bilarna och jippot runt omkring. Sen åkte vi till bibblan. Barnen har varit med i något som heter "sommarboken". Jätteenkelt så skulle de lämna in ett boktips på någon bok de läst i sommar. Klart att de gjorde. Alla barnen fick varsit papper en gång när vi var där, och nu sitter de i fönstret mot Djulögatan, för allmänheten att beskåda. Barnen fick välja varsin ny bok, som de fick som "vinst" för att de varit med. Det är roligt att de har sånt på bibblan.

Felix är iväg på konfa-övernattning. De ska sova inne i kyrkan. Och innan de somnar så kommer antagligen prästen berätta om alla de som är begravda i kyrkan. Det gjordes ju så i början, när kyrkan var ny.. :D Hoppas de får sova gott i natt.. *Moahahahaha*
Jonas ena konfagrupp är med på övernattningen, så även Jonas. Till Felix stora förtret.. :D

Coca-cola racet? Jo nog var det så att Christian var vinnare! Den som kom tvåa var på 13.90 så han vann ganska överlägset (på hundradelar iofs.. ) Och det var MÅNGA som körde... Inte ens han som stod där kom ner i Christians tid.. Fast det var nog inte tänkt att en femåring skulle gå och vinna, för vinsten var lite äldre riktad.. 1 cocacola linnekasse, 1 madagaskarväska (sån som vi fick i somras, med MERkampanjen) 1 cool mössa 1 Monster-dricka (energidryck) och åtta filmer. Varav en var en tecknad barnfilm. Alla andra var det minst 11 års gräns på.. :D Flera med 15 år..

Fast Christian var bra nöjd!