Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

En hektisk dag...

Lite allmänt!Posted by Maritha Tue, October 13, 2009 21:00:20

Idag var jag inne hos tandläkaren och lagade två hål. Det är bland det värsta jag vet, men min tandläkare är så söt och rar så henne kan man ju inte vara rädd för.. :D Nu har jag bara ett hål kvar att laga..! Tjohooo!

Sen har jag faktiskt ätit lunch på stan idag.. Det är inte så vanligt, men eftersom ag skulle på QiGongen vid ett så skulle jag bara hunnit hem, slängt i mig en macka och in igen.. Då kändes det bättre att äta på plats och slippa köra. Broccoli & Ädelost paj, med vitlökssås till salladen. Smakade ingenting. Noll. Bedövningen från tandläkaren hade visst satt sig på smaklökarna åxå.. Surt, men jag blev mätt iaf..

Qigong var skönt och jag kunde göra hela programmet utan att tappa balansen idag! Tjohooo igen!!

Åkte hem, hämtade barn, åkte in till stan igen för att lämpa av Bianca hos Maken. Fast just det.. Han sitter i möte här valla! *suck* Hämtade upp Felix så fick han ansvaret för Bianca en stund. Christian hade nämnligen blivit kallad för att få vaccination för H1N1. Han är i riskgruppen. Inte utan att vi skrattade lite, för det är ju vi andra i famlijen åxå, fast det är bara han som är kallad på förtur.. :D Och då ville jag helst inte ha med Bianca in och se vad som händer. Tänk om hon blir spruträdd? Onödigt. Så hon och Felix satt och ritade i samlingssalen bland en hel massa folk. Maken kom och hämtade dem strax innan Christian blev uppropad.

Inte en min visade han. Inte sa han något heller.. Det där var väl ingenting?
Mitt modiga lilla lejon!

Jag lovade ju att visa ett kort idag.. Det är tre år sedan som min syster reggade sin firma Brodyrpalatset. Jag skickade henne ett litet grattiskort.. :D Det var uppskattat. :D