Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Vi har vunnit!!

HandgjortPosted by Maritha Tue, December 08, 2009 17:47:58

Det har varit CC hos Hobbyhuset och jag hade lite tid att vara med. Och de små barnen vill pyssla hela tiden just nu, så det passar ju bra..

Jag kommer under de kommande dagarna visa de layouter jag ahr gjort till CC´n men jag börjar med den jag vann med.. Det är en "kortlift" och jag valde att lifta ett kort av Dolliver. Hennes kort kan du se HÄR. Detta kortet ska min morbror Micke få eftersom det är hans tur att fylla jämt. :D

De små barnen var åxå med i tävlingarna. Ena barntävlingen var att göra ett julkort utan motivstämplar och det gick ju ganska fort. Här är Biancas först. Hon gjorde två till av bara farten. Christians kort tog lite längre tid att göra, mest för att han envisas så dant med glitterlimmet. Men han är duktig när han håller på.. Just på kortet började han innan jag hann med, så han började med glittret.. *suck* Så det var ju glitterlim överallt! Sen skulle det ju på plats direkt, det var inget snack om att det skulle torka först.. (kortet är rött) Och hans layout. Temat är "Skapa utifrån din favoritlåt". Han lyssnar gärna på VanHalen's JUMP! och valde foto utifrån det. Och titta! Glitterlim! :D Sen är layoutern klar. Jag frågade om det skulle vara någon blomma, lite kappar eller så, men han tittade på den och sa: "Den är ju perfekt!" Så vad gör man?

Nu hoppas vi att posten sköter sig, så vi får hem vinsterna snart. Barnen tycker det är jättekul att få pysselmaterial med posten..