Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

En layout

HandgjortPosted by Maritha Thu, December 10, 2009 07:09:03

Jag ska börja med att tacka för de kommentarer jag får. De värmer massor!

Här är en layout jag gjorde till en utmaning hos Stämpelstudion. Det var en skiss att följa. Jag är himla nöjd med denna. Och titta där! Ett kort på MIG! Som dessutom är bra.. :D Det är skolfotot från 1985. Färgerna är sådär, kan man väl säga. Bakgrunden är ju mossgrön. Så ni får tänka om de andra färgerna efter det..

Svärmor stog lääääge och tittade på den här och när jag sa att det var jag så trodde hon mig inte. :D Fast jag tycker inte det är så likt Jerrie, inte detta kortet, men det kanske det är?

Idag är det full fart, efter kl 15. Då ska jag och Jerrie in till Biblan, på BookWorms, Maken hämtar barnen på dagis idag. KL 18 ska vi vara på Lucia hos Christians avdelning. (Jerrie's klass har inget luciatåg ikväll heller, ska jag berätta eftersom frågan kom tidigare..) Klockan 19.20 ska Jerrie stå på skolans marknad, i klassens bås. Det ska bli bra.

Ha en härlig dag!