Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Mer luciatåg.

Lite allmänt!Posted by Maritha Fri, December 11, 2009 21:58:49

Klockan 6 kom Bianca in och frågade: "Ska vi gå till dagis nu?" Vi skulle gå kvart över sju.. *bah* Hon skulle åxå vara tomte, liksom Christian var igår. Visst är hon söt?

När jag berättade på dagis att Bianca skulle vara tomte så tyckte personalen att det var lite trist. De hade ju tänkt att Bianca skulle gå först, för hon är så bestämd, går dit hon ska och de andra barnen följer efter henne.. Men det gick ju inte eftersom hon skulle vara tomte.. *va?* Jag frågade lite försynt att de kan ha 5 lucior, men det går inte att en tomte går in först?? Klart att det går bra. In först gick hon, men ingen följde efter.. *skratt* Fast de kom efter en stund med lite påtryckning från fröknarna.. :D Det är så Charmigt när de vimsar runt och sjunger i otakt. Fast det är så kul att de kan så många sånger. Luciatåget jag var på nu på kvällen var lite annorlunda än det ovanstående..

De var lite fler. Sjöng lite klarare och i fler (rena) stämmor. Det jag tycker är härligt är att trots att de är 140-150 elever där så HÖR jag FELIX.. Och det var inte bara jag. Det var flera som sa att de hörde Felix.. Kul! Han står där pilen pekar. På kortet i orginalstorlek så syns det faktiskt att det är han.. :D Felix börjar bli nervös nu. Det är ju bara en vecka kvar innan han får sina första betyg. Han får nog både VG och MVG i betyg- tror han. Vi får väl se..