Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Black And White

HandgjortPosted by Maritha Tue, December 15, 2009 16:26:30

Ännu en layout till CC'n på Hobbyhuset. Svart och vitt och inga andra färger gäller. Bandet är gräddvitt, men ser gult ut på bilden. Det är svårt att fota bra, speciellt så här års. Jag är skitnöjd med denna!

Här har det snöat massor idag. Det är jättefint ute. Även de små barnen är så stora att de gick bort till backen- en liten backe bakom grannens hus- själva. De var där i en timme. Iofs med ett par vändor hem för att kolla läget att de fick vara kvar där ett tag till. :D

Mötet idag med AF gick jättebra. Det känns lite luddigt, men det är nog bra. Då kan de ju forma verksamheten efter mig.. :D Det börjar den 2:e men jag har mitt första möte den 14:e.. Känns som en lagom jobbig start.. :D Det här blir nog bra, om jag bara orkar och kan ta mig ur sängen om dagarna.. Jag kom med en tanke och en idé som hon köpte rakt av. Nu hoppas jag att det går vägen bara. Har lite inside information - och det ska man väl utnyttja??

Tjingeling!