Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Bianca har scrappat

Lite allmänt!Posted by Maritha Sun, January 16, 2011 16:06:06
Bianca har halsfluss. Inte alls kul. Men hon är pigg och mest sur över att hon har misstat, inte bara en utan TVÅ julgransplundringar denna helgen. Är livet hårt eller? Tur som hon har så har hon fått godispåse från båda plundringarna iaf..

Idag ville hon INTE vara med mig, deklarerade hon högljutt, så då sa jag att då går jag in på rummet och scrappar istället.. Men då ville hon ju förstås följa med.. :D

Forumet, Svensk Scrapbooking delade i samarbete med Creative Club ut julklappar och de kom här i veckan. Bianca har använt sitt paket till denna layouten. Denna gången fick inte jag skära papperna runt fotot, utan hon ville klippa. Hon har åxå klippt av det stora mönstrade pappret i ena änden. ( För papperna hos creative är i A4 stl) Jag skar och klippte till pappret bakom titeln och hjälpte henne med stavningen där.. Det blev en STOR 12" lo, mest för att fotot inte gick att beskära..

Hon börjar bli strålande duktig på det där.. :D