Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Vilken vecka!

Lite allmänt!Posted by Maritha Wed, January 19, 2011 22:05:23
Och det är bara onsdag.. :D


Veckan här inleddes ju med att Bianca var dålig. Halsfluss och penicillin. Hemma måndag. Min värk var hemsk i måndags åxå, så det timade ju dåligt.. :S


Christian satt i söndags kväll och skrev en lista på datorn: "Christians lista pa alla dumma". Han fick viss stavningshjälp av Pappa. Till mig sa han: "Bry dig inte!". Med eftertryck. Det är ett par namn på listan. Vissa inte alls lika förvånande som andra. Men iaf så skrev jag i kontaktboken att jag behövde ett möte. Det fick vi på måndag em. Både jag och maken åkte och tog detta och TVÅ fröknar var med. Den ena är iofs vikarierande, men hon är kanonbra, tycker jag!


Christian var helt med på att vi pratade med fröknarna och han vet att de kommer att prata med honom om detta. Och det är helt OK. Det är skönt!


Tisdag var Bianca tillbaka på dagis. Jag var och jobbade.

Var på möte i skolan (lite längre ner i korridoren) med skolans kurator och Jerries Assistent. Det kändes som ett bra och givande möte.

Hem. Äta.

Åka på möte med Familjekretsen och avsluta Alternativ Jul och börja förberedelserna inför klädloppan i slutet av mars. Somnade före midnatt!!


Vaknade utvilad i morse och det var ju hur länge sen som helst det hände! Fick avslutat en del olika saker på jobbet. Äntligen! Åkte hem och åt lunch. Åkte till BuP på information för föräldrar till barn med AdHd. Väldigt bra! även om det mesta var "skåpmat" för just oss.. Det blir ett nytt möte med samma gäng nästa onsdag. De började att inleda med att man ska bli inbjuden på detta inom ett halvt år efter barnen fått diagnosen. Då är den kanon!

Hem.

Hämta Felix och åka in till stan. Vi åt en middag på Gyllene Måsen. Jag gjorde en specialbeställning.. *haha* Beställde en ElMaco Chicken utan bröd. De var lite förbryllade med de löste det och jag var jättenöjd!

Åkte vidare till Duve-gymnasiet och gymnasieinfo kväll om de yrkesförberedande ämnerna. Felix var inte jätteintresserad. Han har ju redan bestämt sig och skickat in sin ansökan.. :) Men jag tycker att han ska ha ett andra alternativ och det blev fastställt ikväll..

Och vet ni vad? När jag och Maken på möte så var alla 4 barnen själva hemma. Det gick jättebra. Det känns underbart.


Imorgon har jag jobb. Men INGENTING annat inplanerat. Det är skönt som omväxling..