Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Vilken dag!

Lite allmänt!Posted by Maritha Thu, February 03, 2011 18:09:05
Vilken dag!


Kl 8 var jag inne i stan på provtagning. Kändes ganska meningslöst för 5 minuter senare gick jag där ifrån igen. Stress stress på morgonen för 5 minuter? Jaja, det är inför magnetröntgen nästa vecka.


Hem jobba lite, åkte hem och käkade lunch. Har hela morgonen väntat på ett mail. Det kom vid 12. Kanske äntligen ett avslut?


Pratade med Mamma i telefon och insåg att jag måste hämta Jerrie i skolan, för hon har bokklubben idag. Bra att jag kom på det. Kring två ringer Fritids och vill att jag hämtar Christian som var aningens lös i magen och satt i en snöhög och var ledsen. De bytte självklart kläder och torkade av honom innan jag kom upp. Han mådde inte bra så han är hemma i morgon. Bra. Hem. Tvätta. Då kommer maken hem från jobbet innan jag hämtar Jerrie, som slutade 10 minuter tidigare idag och redan är hemma. Hem igen. In till stan, släpper av henne vid bibblan och åker för att leta parkeringsplats.


Medan jag går till bibblan, efter jag parkerat så ringer telefonen. Det är Jerrie som berättar att jag har sett fel på lappen. Det är den 3 MARS som bokklubben är.. jaja..


Handla. Hem. Maken lagar mat. Äta. Tvätta. Det är inget större fel på Christian. Min gissning är att han fått i sig laktos, men det var inte sån mat i skolan idag. Märkligt.


Nu ska jag scrappa. Känns som jag är värd det idag (igen)