Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

One Fine Day!

Digi ScrapPosted by Maritha Wed, August 03, 2011 18:43:06
One fine day! är namnet på NutHouse Scraps månadskit. Ett jättestort fint kit fullt med papper och dekorationer, alfabet, glitter, clusters och wordart. Dessutom medföljer ett färdigt album för dig att bara lägga in ditt foto på plats och lägga till titel och eventuellt en journaling. Bra va? Det kostar under 60 kr (just NU är det 57 kr, men man vet aldrig med dollarkursen) Kolla här vilket fint kit det är:Jag har gjort många layouter av detta kitet och här kommer två av dem... Det första fick en titel som säger: This was simply our cup of tea... Vilket är en ganska rolig titel om jag får säga det själv. Vilket jag får eftersom det är min blogg.. ;)

Den andra layouten är en av dem som finns som färdig sida. Jag har lagt till en blomma och texten. Fotot är på Bianca som somnade när hon låg och pratade med sin Simon i sin råååsa blingade barbie-telefon.. (Leksak - inte fungerande..)

Det kommer FLER layouter av detta kit. De passar på massor av kort. Jag ska bara hitta tiden för det.. ;)


Tack för att ni tittar in!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ziro Thu, August 04, 2011 08:24:52

Vilka fina LOs! Smidigt med färdiga sidor.