Marithas Hörna

Marithas Hörna

JAG HAR NY BLOGGADRESS!

Nytt år- nya förändringar...

Jag har bestämt mig för att starta upp året på ny blogadress. Min nya blogg hittar du istället på www.frolid.eu/blogg

Det ger lite mer utrymme för att leka lite med bilder, kategorier, länkar och annat..

Jag kommer att dubbelposta mina inlägg ett tag, men om du har ett bokmärke på min blogg så byt gärna ut det direkt, så du kan fortsätta följa mig..

Ha ett bra 2012!

Sammanfattning av 2011

HandgjortPosted by Maritha Thu, January 05, 2012 22:34:38
Jag har under året haft perioder med mycket scraplust. Och perioder helt utan. Vid en sammanställning så har jag haft ett ganska jämt flöde och det ser ju ut som jag har scrappat nästan varje dag.. Så är inte fallet dock..

Jag vet att det är "brukligt" att blogga sina tio favoriter under året som gott, men jag har på något sätt blivit av med mappen där alla mina alster ligger sparade, så jag kan faktiskt inte göra det, men eftersom jag har skrivit ner allt jag gjort så kan jag berätta att jag har gjort 139 layouter, De där med fotografier på. 77 kort som jag skickat iväg till vänner och familj (och ett och annat på beställning förstås) , 26 st receptkort till swappar och 60 stycken alterprojekt såsom askar, lådor, ljus och annat, även här finns en del beställningar som jag gjort...

Det blir totalt 302 st alster!

Av alla dessa alster är nog de flesta DT alster för antingen Scrap-Perra, Scrapidoo eller Svensk Scrapbooking. Jag har varit med i ett antal utmaningar utöver det och jag har vunnit i fem av dem. Det är inte så mycket, men å andra sidan är det utmaningen som är tjusningen och jag scrappar inte för att vinna utmaningar.

Jag har HELT fel stil för det och där jag har vunnit så har det varit på utlottning. Men det är alltid kul att få hem lite ny fina saker, något annat vill jag inte säga...

Jag hade däremot äran att vara delaktig med hela tre alster i första numret av Inzpira och eftersom det nu har gått över tre månader sedan tidningen kom ut, så kan jag visa dem här. Behöver jag tillägga att Christian var, ÄR, oerhört stolt över att ha varit med i en scrap-tidning..

Inte bara en utan TVÅ gånger, i samma nummer... Det tredje alstret där var ett kort som jag inte hittar i datorn nu, tyvärr.. Och inte att förglömma att jag fick ett pysseltips upplagt i deras blog, bara häromdagen..


Jag har varit med om ytterligare en STOR ÄRA under hösten. Jag har blivit inblandad i Nordiska Museets ombyggnation av deras utställning kring "Folkkonst", som är en permanet utställning. Det är ett rum som de nu skulle förnya och de ville ha med scrapbooking och jag kom i kontakt med dem via forumet, förstås..

Utställningen öppnade i mitten av december och den kommer stå "i några år"... Tydligen har den tidigare delen som de nu byter ut, stått i SEX ÅR!!

När det blir lite lungt här så kommer vi självklart åka upp och kolla in mina alster. På Museet. Sååå Coolt! (Självklart kommer det även att förevigas och scrappas..)

Jag har två layouter där och rummet är fyllt med så mycket annat så det kan ju vara så att jag får representera HELA scrapbookingkulturen med mina två layouter.. Du kan läsa mer om det förnyade rummet här!

Dessa har jag faktiskt bloggat tidigare, utan att berätta att de skulle skickas dit..

Under hösten har jag försökt ta upp digiscrapping igen och fick faktiskt vara med i två team. Både NutHouse Scraps och Kristmess design. Tyvärr har det gått "sådär" eftersom jag stora delar av sen höst/vinter haft problem med internet. Men nu verkar det vara i ordning igen så då ska jag se om jag fortfarande är välkommen där.. Det är skönt att kunna varva det digitala med pappersscrap..

Jag har startat det nya scrapåret med ett BANG! Jag blev utslängd från mitt scraprum, för Christian ville ha tillbaka det, efter att ha sovit i vårt rum i nästan tre år.. Han är 7½ så det är helt OK.. Han är trygg i rummet nu, men jag har fått flytta in i vardagsrummet igen.. Det är under uppbyggnad och under sortering. Det kommer bilder härifrån sedan. Jag lovar..

Jag önskar er alla ett underbart 2012- oavsätt om ni scrappar eller inte. Ta hand om dig själv och dina vänner och familj! Kramas mycket!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Malin/malwa Sat, January 14, 2012 18:47:42

Coolt med muséet! Grattis! :)


Och det där med fel stil - det känner jag igen mycket väl... Och *jag* tycker dina alster är i helt rätt stil.

Posted by Mamma Mon, January 09, 2012 08:09:35

Oj vad mycket du gjort under året som gått,hoppas nästa år kommer att gå lika bra för dig. Barnen blir ju äldre och du får mer tid för dig själv. Kram till hela fam.

Posted by Helena Sat, January 07, 2012 22:45:29

Så roligt att läsa om ditt scrapår 2011! Önskar dig ett lika härligt 2012!! Kram :)

Posted by Annika Elgale Fri, January 06, 2012 23:47:27

Vem behöver vinna tävlingar när får vara i tidning och på museum! Helfränt med museumet! Ser fram emot scrappade bilder därifrån sen!


Kram!

Posted by Ami Fri, January 06, 2012 23:42:41

Du gör härliga och personliga alster! Du är inte mainstream eller lull-lullig(precis som jag), & får därför inte en massa röster, men jag lovar dig att dina alster är uppskattade.


Ha ett underbart 2012 du också. Kram!

Posted by Ziro Fri, January 06, 2012 13:44:50

Kul att läsa om ditt scrapbookingår! Och vad ballt och hedervärt att få ställa ut på ett museum! Hoppas att jag får chans att åka dit och kika!